Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Det slog mig. Jag behöver en blogg!

September 3, 2017

Jag bloggade faktiskt ganska mycket när jag var yngre. Sjukt ambitiös var jag. Något jag kan sakna idag när inspirationen sinar titt som tätt och man pressar ut det lilla som finns kvar för att, ja, man måste ju.

Denna helgen har inspirationen hur som helst inte sinat. Tvärt om. Jag har fått så in i nordens mycket gjort. Lovar att jag ska börja dokumentera mina pysselattacker och dyligt i fortsättningen men i detta inlägget för ni nöja er med skrift. 

 

Min mor var och hälsade på mig förra veckan och hade med sig födelsedagspresent samt en present som tack för att jag hade hjälpt till med hennes företag. Kort och gott, en symaskin. Så i lördags var jag på Stoff och stil och införskaffade några förnödenheter. Gick runt där i säkert en timme och kände och klämde på allt möjligt fint. Är så in i nordens tacksam för att jag var så pysslig som liten att jag idag vet hur man både broderar, stickar, virkar, syr osv. Köpte med mig ett par mönster och lite tyg och begav mig hemåt. Efter att ha bråkat med symaskinen ett slag började jag sy på vad som kom att bli en tröja. Nu vill jag inte göra annat än att sy.

 

Idag har jag både tecknat och slipat på stolar som jag så länge har tänkt rusta upp. Min bror som äger en secondhand-butik gav mig ett par slitna skolstolar för ett tag sen. Jag trodde att de var bortom räddning så länge man inte målade dom men upptäckte så småningom att man kunde pilla bort fanérn på dem och på så sätt hitta finfint trä under. Så idag/kväll har jag pillar bort det fula, slita trät med en kniv. Råkade visst slinta och skära mig i fingret. Det blödde som fan men stolen blev fin. Nu ska den bara oljas. 

 

I morgon går jag på båten för en veckas jobbande. För de som inte vet jobbar jag extra på Stena line och den kommande veckan ska jag jobba natt. Lite trist att jag inte får tillfälle att hänga i ateljén och teckna på barnboken men plikten kallar (och plånboken behöver tjockas till något.)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square